אלון גולדמן נולד בישראל ב 1976. מאחר וגדל בבית עם זיקה לאוכל היתה לו משיכה טבעית לנושא .
בגיל 19 התחיל לעבוד במסעדת "קרן" המפורסמת בבעלותו של השף חיים כהן ,שם התכוונן לקונדיטוריה. לאחר שנה החליט להרחיב את הידע המקצועי שלו ועבר לצרפת למשך 6 השנים הבאות.
הוא השלים את לימודיו בבתי ספר לקונדיטוריה:
ECOLE LENOTRE – סטאז מקצועי באפייה ועוגות מוס – 1998
E.N.S.P – סטאז מקצועי מתקדם בקונדיטוריה – 1998
C.A.P – תעודת קונדיטור – שוקלטייר מטעם ממשלת צרפת 1998
נסיון מקצועי
1996-1997 – שף קונדיטור במסעדת קרן, תחת השף חיים כהן.
1997 – סטאזים מקצועיים בשתי מסעדות 3 כוכבים במדריך מישלין (GEORGE BLANC, BERNARD LOISEAU)
1998-2003 – התמחות בתחום הפטיסרי בוטיק, המקומות המובילים בצרפת ובעולם, ותיקים וחלוצים כאחד
LADUREE (PARIS)
GERARD MULOT (PARIS)
LAURENT LE DANIEL (RENNES)

PATRICK CHEVALLOT (VAL D'ISERE)
CHRISTOPHE CANET (NICE)
VILLA PAOLINA (PARIS)
2003 – ייעוץ והקמת מסעדות בקלאב הוטל לוטראקי יוון כסגנו של חיים כהן.
2004 – אחראי על הקינוחים במסעדת TABOON בניו יורק.
כמו-כן כותב מאמרים שונים לעיתונות המקצועית וכן את פרק הקינוחים לספר של חיים כהן "חיים כהן מבשל".
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה